جهت مشاهده تاریخها و رزرو تاریخ خود وارد قسمت مشاهده و خرید شوید.
خریداران محترم لطفاً پس از ثبت خرید جهت اعلام مشخصات خود و هماهنگی های لازم تماس گرفته شود.
بدون محدودیت در خرید (با هماهنگی قبل و بعد از خرید با آژانس سفرهای دورونزدیک)
66567643-66567644 شماره دفتر آژانس سفرهای دور و نزدیک
توجه فرمایید : حتما پس از ثبت نام مشخصات کامل مسافرین شامل:
اسم و فامیل،کد ملی،تاریخ تولد کامل ،ام تور و تاریخ انتخاب شده خود را به شمارهای
تلگرام و واتساپ 09054480389-09054480390 ارسال نموده تا ثبت نام کامل و تایید
شود درغیر اینصورت هیچگونه مسئولیتی بر عهده آژانس نمیباشد.
ضمنا اطلاع رسانی و برنامه سفر از طریق همان شماره چند ساعت قبل از حرکت
برای ثبت نام کننده ارسال میگردد.
تور یکروزه ابیانه کاشان
خدمات:
اتوبوس توریستی
۱ وعده صبحانه
رستوران جهت صرف ناهار موجود میباشد(هزینه بر عهده مسافر)
راهنمای مجرب
گشت روستای سرخ ابیانه و تپه تاریخی سیلک کاشان
بیمه سفر
پذیرایی عصرانه
تجهیزات مورد نیاز: کفش مناسب پیاده روی ،کوله پشتی شخصی، ظروف اولیه شخصی، کرم ضد آفتاب، عینک و کلاه، زیرانداز یکنفره، قرص و داروهای شخصی،یک وعده ناهار
کلیه ورودیها و هزینه ترانسفر محلی (نیسان یا مینی بوس)برعهده مسافر می باشد
بیمه حوادث گروهی مسافران و همراهی لیدر مجرب و حرفه ای
خرید و رزرو مسافر از سایت به منزله مطالعه شرایط و قبول آنها میباشد.
تور ابیانه با آژانس سفرهای دور و نزدیک
معرفی شهر کاشان:
کاشان، مرکز شهرستان کاشان در استان اصفهان میباشد. کاشان را دارالمومنین، شهر گل و گلاب، شهر خانههای تاریخی و پایتخت فرش جهان میخوانند. شهر کاشان علاوه بر اماکن تاریخی و گردشگری خود که برای گردشگران داخلی و خارجی بسیار جذاب است، هرساله جشنوارهها و مراسم سنتی ویژهای برگزار میکند که از معروفترین آنها، مراسم گلاب گیری است و علاوه بر کاشان، در بخشها و روستاهای اطراف آن هم اجرا میشود.
اردیبهشتماه میتواند مناسبترین زمان برای سفر به این منطقه باشد. میتوانید در کنار تماشای آیین سنتی گلاب گیری، از جاهای دیدنی کاشان هم بازدید کنید و سفری خاطرهانگیز و بهیادماندنی داشته باشید. در طول چند هفتهای که مردم شهر مشغول مراسم گلاب گیریاند، عطر گل و گلاب در جایجای شهر میپیچد و فضایی معنوی حالوهوای کاشان را در بر میگیرد.
همانطور که گفتیم شهر کاشان در استان اصفهان و در فاصله ۲۰۰ کیلومتری مرکز این استان یعنی شهر اصفهان قرار دارد، به صورت کلی پوشش گیاهی شهر کاشان پوشش گیاهی فقیری می باشد که در آن درختچه های بسیار کوچک رشد می کند اما با این حال برخی مناطق در این شهر وجود دارد که دارای آب و هوای بسیار مناسبی می باشد همین موضوع باعث به وجود آمدن محیطی سرسبز با پوشش گیاهی غنی شده است. در اطراف این شهر کوه های بسیار زیادی وجود دارند که باعث خشک بودن آب و هوای شهر کاشان شده اند. شهر کاشان دارای آب و هوای گرم و خشک می باشد که میانگین بارش سالانه در این شهر نسبت به میانگین کل کشور بسیار پایین تر است.
معرفی روستای سرخ ابیانه
باغ فین کاشان را می توان مهمترین جاذبه گردشگری این شهر دانست که یک باغ بسیار زیبا در سبک باغ های ایرانی می باشد، این باغ علاوه بر آن که یک جاذبه گردشگری طبیعی به شمار می آید از لحاظ تاریخی نیز از ارزش بسیار زیادی برخوردار است. محوطه بسیار زیبای این باغ محل مناسبی برای گرفتن عکس های یادگاری می باشد.تپه های سیلک کاشان یکی دیگر از جاذبه های گردشگری شهر کاشان هستند که تپه هایی طبیعی و باستانی می باشند و از نظر تاریخی از قدمت بسیار زیادی برخوردار هستند. به گفته باستان شناسان برخی از مناطقی که در این تپه های وجود دارند دارای قدمتی ۳۰۰۰ ساله می باشند. این مکان برای علاقه مندان به تاریخ و باستان شناسی می تواند یک محل فوق العاده برای بازدید باشد.
غار نیاسر یک جاذبه گردشگری بسیار زیبای طبیعی دیگر در شهر کاشان است، این غار در نزدیکی روستای نیاسر در شهر کاشان واقع شده است و برخی از باستان شناسان قدمت آن را حدود ۲ هزار سال پیش بینی کرده اند. در این غار تونل های سنگی و پیچ در پیچی وجود دارد که به زیبایی این غار افزوده است.قمصر کاشان یکی دیگر از جاذبه های گردشگری بسیار زیبای این شهر است که بیشتر به خاطر گلاب های بی نظیرش معروف می باشد، این منطقه یکی از مناطق بسیار زیبای شهر کاشان است که برخلاف بیشتر قسمت های این شهر دارای آب و هوای بسیار مناسبی می باشد و فضای سبز بی نظیری را نیز دارا است.
شهر زیرزمینی نوش آباد از قدیمی ترین جاذبه های گردشگری این شهر است که دارای قدمتی طولانی می باشد، این شهر در زیر زمین ساخت شده است که عمق قسمت های مختلف آن بین ۴ تا ۱۸ متر است. در این شهر زیرزمینی کانال های متعددی وجود دارد که قسمت های مختلف آن را به یکدیگر متصل می کند. بسیاری از باستان شناسان معتقدند که این شهر برای دفاع در مقابل حملات دشمنان خارجی ساخته شده است و در واقع یک قلعه زیرزمینی نظامی است.
آتشکده نیاسر یکی دیگر از جاذبه های گردشگری تاریخی شهر کاشان می باشد که قدمت آن مربوط به دوران ساسانیان است، این منطقه در گذشته های دور به محلی مناسب برای برگزاری جشن ها و آیین های مذهبی بوده است و امروزه نیز در هنگام بازدید از این منطقه می توانید شاهد این موضوع باشید.
شهر کاشان دارای سوغاتی های مختلف می باشد که در سفر به این شهر می توانید آنها را خریداری کنید.
کلوچه این شهر یکی از سوغاتی های فوق العاده خوشمزه شهر کاشان است که توسط آرد سبوس دار درست می شود و می تواند گزینه مناسبی برای خرید سوغاتی باشد، این کلوچه بیش از سه نسل است که در کاشان پخته می شود و به عنوان سوغاتی این شهر شناخته می شود. این کلوچه دارای ماندگاری بسیار زیادی می باشد و از آن جایی که کاملا طبیعی درست می شود بسیار مقوی است و می تواند یک خوراکی خوش مزه برای کودکان شما باشد. طرز تهیه این کلوچه به این شکل است که آرد سبوس دار را با آب و شکر مخلوط کرده و با کمی روغن گیاهی هم میزنند و بعد از آن نیز اقدام به پختن آن می کنند.
حاجی بادامی نیز یکی دیگر از سوغاتی های محبوب کاشان است که در واقع نوعی شیرینی بسیار معروف می باشد، علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد نوعی شیرینی خاص می باشد که بسیار مقوی است و خواص بسیار زیادی دارد، این شیرینی دارای مقدار زیادی اسید چرب است که باعث نرم شدن پوست شما خواهد شد. موادی که در درست کردن این نوع شیرینی به کار می روند عبارت اند از پودر بادام، هل، پودر شکر، زرده تخم مرغ، گلاب و زعفران.
روستای ابیانه یکی از جاهای دیدنی کاشان است که علاوه بر آثار و بناهای تاریخی، موقعیت جغرافیای عالی دارد و در منطقهای خوشآبوهوا قرار گرفته است. به ابیانه در زبان محلی «ویونا» (Viuna) گفته میشد که ریشه این کلمه از دو واژه «وی» و «ویانه» بهمعنای بیدستان تشکیل شده است؛ با گذر زمان این اسم به اویانه و بعدها به ابیانه تغییر کرده است.
ابیانه یکی از روستاهای خاص و دیدنی نطنز در استان اصفهان است که نهتنها بین گردشگران داخلی، بلکه بین گردشگران خارجی نیز طرفدار دارد و اغلب سوژه عکاسی آنها میشود. ابیانه از معدود روستاهای ایران است که مردم بومی همچنان پوشش سنتی خود را بر تن میکنند و آن را حفظ کردهاند. رنگ سرخ ساختمانهای کهن روستا که در شیب دامنه خاکستری کوه قرار گرفتهاند، جذابیتی دوچندان به ابیانه بخشیدهاند. در واقع ترکیب کوچههای تودرتو، بناهای تاریخی گوناگون، پنجرههای هندسی، درهای منبتکاری و... برای هر بینندهای دیدنی و جذاب است.
از آنجا که این روستای توریستی امکانات اقامتی خوبی برای مسافران فراهم کرده است، بهراحتی میتوانید در آن خوش بگذرانید و شبی را کنار مردم بومی سپری کنید. اگر برای سفر به ابیانه و دیدن جاذبههای آن ترغیب شدهاید، این مقاله را از دست ندهید.
روستای ابیانه یکی از جاهای دیدنی کاشان است که علاوه بر آثار و بناهای تاریخی، موقعیت جغرافیای عالی دارد و در منطقهای خوشآبوهوا قرار گرفته است. به ابیانه در زبان محلی «ویونا» (Viuna) گفته میشد که ریشه این کلمه از دو واژه «وی» و «ویانه» بهمعنای بیدستان تشکیل شده است؛ با گذر زمان این اسم به اویانه و بعدها به ابیانه تغییر کرده است.
روستای ابیانه یکی از جاهای دیدنی کاشان است که علاوه بر آثار و بناهای تاریخی، موقعیت جغرافیای عالی دارد و در منطقهای خوشآبوهوا قرار گرفته است. به ابیانه در زبان محلی «ویونا» (Viuna) گفته میشد که ریشه این کلمه از دو واژه «وی» و «ویانه» بهمعنای بیدستان تشکیل شده است؛ با گذر زمان این اسم به اویانه و بعدها به ابیانه تغییر کرده است.
زندگی مردم بومی از راه کشاورزی، باغداری و دامداری میگذرد که با روش سنتی انجام میشود. زنان ابیانه نقش موثری در مشارکت با مردها در امور اقتصادی دارند. هفت رشته قنات این روستا برای آبیاری مزارع و باغها به کار میرود که محصولاتی همچون گندم، جو، سیبزمینی و انواع میوه نظیر سیب، آلو، گلابی، زردآلو، بادام و گردو دارند. قالیبافی نیز یکی دیگر از راههای امرار معاش در ابیانه محسوب میشود که در سالهای اخیر رواج یافته و منجر به برپایی حدود ۳۰ کارگاه قالیبافی شده است. با این حال گیوه بافی که روزگاری از مشاغل پردرآمد زنان روستا به حساب میآمد، امروزه تاحدی از رونق افتاده است.
ارتفاع روستای ابیانه از سطح دریا به ۲,۲۲۲ متر میرسد و از همین رو دارای آبوهوای سرد و معتدل است؛ ضمن اینکه یکی از بلندترین نقاط مسکونی در ایران به شمار میرود. کوهپایههایی در اطراف روستا وجود دارد که همچون سپری طبیعی از آن در برابر عوامل نامساعد محیطی محافظت میکنند. وجود چشمهسارها و رودخانهای کوچک منجر به گسترش بیشهزارها و مزارع شدهاند و با وجود شرایط اقلیمی کویری، این منطقه از هوای مساعد و خوبی برخوردار است و تابستانهای نسبتا گرم و زمستانهای سردی دارد.
بافت روستا، فرم سازهها و نوع مصالح بهکاررفته در آنها نیز تحتتاثیر همین موضوع، باعث شکلگیری روستایی پلکانی با بافتی متراکم و بناهای متصل به هم شده است که کوهپایه در شمال، روستا در وسط و مزارع در جنوب و شرق آن قرار گرفتهاند. سازهها و بازشوها نیز رو به دره و پشت به کوهپایه ساخته شدهاند. ضمن اینکه معابر اصلی روستای ابیانه در راستای خط تراز زمین قرار دارند و معابر فرعی در راستای شیب زمین طراحی شدهاند.
ابیانه از سه محله «پل» و «یسمون» بهعنوان محلههای بالاده و «هرده» واقع در شرق ده تشکیل میشود؛ هرچند ساختوسازهای جدیدی در محلههای زیارتگاه و پنجه علی واقع در غرب و ورودی غربی روستا نیز انجام شده است.
کوهستانی بودن این منطقه و همین طور فاصله نسبتا زیاد از مراکز پرجمعیت، این مزیت را داشته است که مردم، بسیاری از آدابورسوم سنتی، زبان و لهجه قدیم و لباسهای رنگارنگ خود را بهخوبی حفظ کردهاند. لباس سنتی مردان ابیانه شامل شلوار گشاد و درازی از پارچه سیاه و برای زنان شامل پیراهن بلندی با پارچههای گلدار و چارقد سفیدرنگ میشود که هنوز هم میان مردم رواج دارد و روی آن تعصب دارند.
روستای ابیانه در دامنه کوه کرکس قرار گرفته است و در ۴۰ کیلومتری شمال غرب نطنز و ۷۰ کیلومتری جنوب کاشان در استان اصفهان، همچون نگینی میدرخشد. با راهاندازی اتوبان کاشان-نطنز-اصفهان در سالهای اخیر، گردشگران بهراحتی میتوانند به ابیانه دسترسی داشته باشند.
استفاده از اتوبان خلیج فارس که قم را به اصفهان وصل میکند، یکی از بهترین راههای دسترسی به ابیانه است. پس از کاشان وارد خروجی ابیانه شوید که با عبور از روستاهای هنجن، یارند، کمجان، برزه و طره، در نهایت به ابیانه میرسید
همه خانههای روستا روی دامنه کوه کرکس در شمال رودخانه برزرود ساخته شدهاند و معماری درخور توجهی دارند؛ چراکه درست مثل خانههای پلکانی ماسوله، پشت بام مسطح خانههای پایینی بدون اینکه هیچ دیواری دور آنها باشد، بهعنوان حیاط خانههای بالایی عمل میکنند. به همین دلیل این روستا بهصورت چند طبقهای به نظر میرسد.
اتاق خانهها دارای پنجرههای چوبی ارسی است و در اکثر آنها ایوانها و طارمیهای چوبی پیشآمده به چشم میخورد که بهدلیل قرارگیری در کوچههای تنگ و باریک، منظره دیدنی و جالبی به وجود آوردهاند. دیوارهای خشتی ضخیم خانهها مانند یک خازن حرارتی هستند و در طول شبانهروز مانع از نوسان زیاد حرارت میشوند. از آنجا که بازشوها فقط در یک طرف سازه قرار دارند، اهالی برای تامین نور و تهویه، نورگیر سقفی برای خانههای خود تعبیه کردهاند.
یکی از جذابیتهای خانهها، رنگ سرخ نمای خارجی دیوار آنها است که با خاک سرخ متعلق به معدن مجاور روستا پوشیده شده است. خاصیت خاک سرخ در این است که هرچه بیشتر باران بخورد، محکمتر میشود؛ درست مانند مردم بومی این روستا که در برابر حوادث طبیعی به صبوری کوه و سرسختی صخره بودهاند و آنچنان به سنت و معماری و یادگاریهای اجداد خود عشق میورزند که آنها را تاکنون حفظ کردهاند.
بافت خانههای ابیانه بهشکل حلزونی طراحی شده است
بافت خانههای روستا بهصورت «حلزونی» است و قدمت آنها به دورههای سلجوقی، صفوی و قاجار برمیگردد. در اصل کوچههای روستا بهمنظور شکستن قدرت باد، بهصورت باریک و کجومعوج و بدون بنبست طراحی شدهاند و قدمزدن در آنها و مستشدن در بوی خاک این کوچهها، برای هر گردشگری جذابیت دارد.
خانههایی که متعلق به دوره سلجوقی هستند، حیاط ندارند و ایوانی به ارتفاع پنج متر در ضلع جنوبی آنها به چشم میخورد. این خانهها، فضای بازی بهشکل حیاط مسقف به نام صفه نام دارند که از آنها برای برنامههای مختلف از جمله عروسی و عزا استفاده میشود؛ علاوه بر این، اتاق خانهها در اطراف صفه ساخته شدهاند.
برخی خانهها نیز به دوره صفوی تعلق دارند و خانههای چهار صفهای در آنها بیشتر دیده میشود. در کنار قرینهسازی موجود در این خانهها، تزیینات داخلی متمایزی در آنها به کار رفته است.
با توجه به دامنه شیبدار روستا، امکان ساخت فضاهای موردنیاز خانهها وجود نداشته است و در نتیجه خانوادهها برای داشتن انبار، در تپههای یک کیلومتری روستا، فضای غارمانندی برای خود ایجاد کردهاند که از بیرون فقط درهای کوتاهی از آن پیدا است. مردم از این محل برای نگهداری دام، آذوقه زمستانی و اشیای غیرضروری استفاده میکنند.
اگر قصد مسافرت به این شهر زیبا را دارید با سفرهای دورونزدیک همراه ما باشید تا دیدنیهای این شهر را به شما معرفی نماییم.
جاهای دیدنی ابیانه
خانقاه ها
خانقاه محلی برای زندگی و گردهمایی صوفیان و درویشان بوده است که بهعنوان محل استراحت شاهان صفوی در تابستان نیز به کار میرفت. از خانقاههای ابیانه میتوان به خانقاه واقع در محله «پَس خانقاه» اشاره کرد که در دوره شاه عباس صفوی ساخته شد و شامل بنایی سه طبقه با نمای آجری و سردر طاق ضربی میشود که مزین به نقاشیهای عهد صفوی است.
خانقاه اشرفه نیز جذابیتهای خاص خود را دارد و تزیینات خوشنویسی روی دیوارهای آن خودنمایی میکند.
آب انبارها
در گذشته مردم مناطق کویری از آبانبار برای ذخیره آب و تامین نیاز خود استفاده میکردند. ابیانه نیز از این امر مستثنا نبود و در حال حاضر چهار آبانبار در این روستا وجود دارد که قابل استفاده نیستند. آبانبار میان ده در محله میان ده قرار دارد و قدمت آن به ۱۰۰ سال میرسد. آبانبار پالیزه در محله یوسمون، آبانبار پُرزله در محله بالا ده در و پَ باغچه یا پَس باغچه در محله یسمون، از دیگر آثار تاریخی ابیانه هستند.
موزه مردم شناسی
موزه مردمشناسی ابیانه در سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و علاوه بر قرآنهای خطی و نسخ قدیمی، اشیایی همچون وسایل کشاورزی، ظروف پختوپز، پوشاک سنتی و... را در معرض نمایش گذاشته است. این موزه در ساختمان قدیمی مهدکودک و آزمایشگاه دبیرستان ابیانه قرار دارد و پس از مرمت، برای موزه استفاده شد و هدف از راهاندازی آن، معرفی گوشهای از فرهنگ و آدابورسوم مردم ابیانه بود که با ارائه اشیای مورداستفاده مردم از روزگاران گذشته تاکنون محقق شد.
قلعه های ابیانه
سه قلعه در ابیانه وجود دارد که در گذشته مردم برای حفظ جان و مال خود در برابر یاغیهای محلی، از آنها استفاده میکردند. قلعه پال هونه یا تخت هامان واقع در جنوب غرب ابیانه، قدمتی نزدیک به ۲۰۰ سال دارد و جالب اینکه سهم افراد در ساخت این قلعه، در سند آن ذکر شده است.
قلعه پاله در محله پل در شمال غرب روستا جای گرفته است.
قلعه هرده در محله هرده در شمال شرق ابیانه واقع شده است. این قلعه دیوارهایی به ضخامت یک متر دارد که ارتفاع آنها به حدود چهار تا پنج متر میرسد. مصالح اصلی بهکاررفته در قلعه هرده، سنگهای درشت هستند؛ در حالی که در ساخت سایر قلعهها از خاک رس استفاده شده است.
قبرستان قدیمی روستا
قبرستان قدیمی ابیانه نیز در نوع خود جالب است؛ بهخصوص سنگ قبرهای آن که بهشکل مثلث هستند و مشخصات متوفی روی آنها حک شده است. در این قبرستان برای مشخصکردن جنسیت متوفی، از تصویر شانه استفاده کردهاند که نشان میدهد آن مزار به یک زن تعلق دارد.
حسینیه ها
دو حسینیه قدیمی و یک حسینیه جدید در روستای ابیانه وجود دارد. حسینیه جدید که حاجتگاه نام دارد، در فاصله سالهای ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۵ در غرب ابیانه ساخته شد. یکی از حسینیههای قدیمی در محله بالا ده قرار دارد که نخل مراسم نخلگردانی در آن نگهداری میشود. یکی دیگر از حسینیههای روستا، حسینیه هِرِده در مجاورت زیارتگاه شاهزاده یحیی و شاهزاده عیسی (ع) است که نخل محله پایین در آن قرار دارد.
حمام ها
یک حمام در محله بالا و یک حمام در محله پایین ابیانه قرار دارد که در گذشته مردم از حمام محله خود استفاده میکردند. امروزه حمام محله پایین (هرده) خراب شده است و مردم از حمام محله بالا استفاده میکنند که هزینه نگهداری و تعمیرات آن از محل هزینه عمومی روستا تامین میشود. در گذشته که استفاده از این حمامها رواج داشت، اهالی بومی برای حمامرفتن یک تومان هزینه میکردند؛ اما غریبهها باید هزینه بیشتری میدادند. در آن روزگار زنان محلی یک قرص نان را بهعنوان هزینه حمام خود به مسئول حمام پرداخت میکردند و پسرهای مجرد نیز میتوانستند تا قبل از ازدواج بهصورت رایگان به حمام بروند.
آسیاب ها
در زبان محلی به آسیاب «آره» گفته میشود و در ابیانه سه آسیاب با نامهای «آره هره»، «آره میون» و «آره داریون» وجود دارند. این آسیابها در غرب روستا در امتداد رودخانه داریون قرار گرفتهاند و در گذشته به آسیابان مورداعتماد مردم اجاره داده میشدند.
چشمه ابیانه
چشمههای متعددی در روستای ابیانه وجود دارد که به سرسبزی و مزارع گسترده این منطقه منجر شدهاند.
چشمه رئیسون بالاتر از آسیاب روستا قرار دارد و آب آشامیدنی اهالی را تامین میکند. مردم معتقدند از آنجا که این چشمه از پای درخت زرشک جریان مییابد، عمر انسان را طولانیتر میکند.
چشمه دو آبی که در غرب روستا قرار دارد و در تمام طول سال آب دارد، اصلیترین منبع آب ابیانه به شمار میرود.
از دیگر چشمههای روستای تاریخی ابیانه میتوان به چشمه یا قنات تاردر، چشمه کرشک، پال همون هره و هینزا اشاره کرد؛ همچنین چشمههایی مثل پی قستان، په کی جا، پاش یووینگا، وشاسیدرا، پاشت لیل و پال هَمُون بالا در جنوب ابیانه وجود دارد که بازدید از آنها خالی از لطف نیست.
تفریح های ابیانه
گشتوگذار: قدمزدن در کوچهپسکوچههای روستا و تماشای خانههای سرخرنگ در دامنه کوه و مردم محلی با لباسهای سنتی، علت اصلی گردش در این منطقه محسوب میشود؛ ضمن اینکه میتوانید این سوژههای ناب عکاسی را برای همیشه ثبت و ضبط کنید. در صورتی که به بلندیهای اطراف روستا بروید، با چشماندازی خارقالعاده روبهرو خواهید شد. در سفر به ابیانه و برای عکاسی از مردم بومی حتما از آنها اجازه بگیرید! این امکان برای گردشگران فراهم شده است که با اجاره و پوشیدن لباسهای محلی بتوانند عکسی یادگاری در محیط دیدنی روستا از خود بگیرند.
طبیعتگردی: طبیعت زیبای اطراف ابیانه برای طبیعتگردی، کوهنوردی سبک، پیک نیک در طبیعت، گردش در حاشیه رودخانه و... مناسب است و میتواند در برنامه گردشگران قرار بگیرد.
تورهای گردشگری: این تورها معمولا توسط مردم محلی در ایام پرمسافر، برای گردشگران برگزار میشود که شامل طبیعتگردی و گشتوگذار در روستاهای اطراف میشود.
سوغات ابیانه
آنچه که سوغات ابیانه را خاصتر میکند، فروش آنها در جلوی خانههای سرخرنگ روستا با پنجرههای چوبی است؛ در حالی که تعدادی از اهالی روستا روی پله نشستهاند و نظارهگر هستند.
لواشک، لبنیات، سیب و گردو و صنایع دستی از سوغاتیهای ابیانه هستند
یکی از سوغاتهای ابیانه که از طبیعت آن تهیه شده، لواشک است که طرفداران زیادی بین گردشگران دارد. علاوه بر لبنیات، گردو، بادام، سیب و آلو نیز در این روستا به فروش میرسد.
از دیگر سوغاتیهای مهم ابیانه میتوان به انواع زیورآلات دستساز مثل گردنبند و دستبند اشاره کرد؛ ضمن اینکه قالی، آویزهای تزیینی دیواری و گیوه نیز در میان اجناس به چشم میخورد.
ابیانه در پاییز و زمستان
ابیانه هر چهار فصلش زیبا است. علاوه بر فصل بهار که شکوفه زیبای درختان رنگوبوی زندگی را به چهره روستا هدیه میدهند و تابستانهای نسبتا معتدل که چنین هوایی در سایر روستاهای کویری کمتر دیده میشود، پاییز هزار رنگ را از دست ندهید که مسیر رسیدن به روستا را تماشایی میکند و تجربهای دلانگیز برایتان رقم خواهد زد. با فرارسیدن زمستان و پوشیدهشدن سطح معابر و خانههای سرخرنگ با دانههای چشمنواز برف، چنان منظره جالبی خلق میشود که هر گردشگری را به حیرت وا میدارد.
اقامت در ابیانه
علاوه بر هتلهایی که در روستای ابیانه فعالیت میکنند، خانههای محلی و اقامتگاههای بومگردی متعددی در روستا و اطراف آن وجود دارد که امکان اقامتی بهیادماندنی را برایتان فراهم میکنند. در صورتی که وسایل و تجهیزات کمپینگ همراهتان باشد، میتوانید محلهای مناسبی برای کمپینگ نیز در اطراف روستا پیدا کنید.
صدای دلنشین آب جویبارها، درختان سرسبز، مناظر دیدنی کشتزارها، ساختمانهای سرخرنگ چشمنواز با بازشوهای چوبی و گره چینیهای بسیار ظریف، محیطی ایدئال برای بسیاری از گردشگران شهرنشین به حساب میآید؛ با این حال اکثر اهالی روستا مهاجرت کردهاند و کسانی که هنوز در ابیانه زندگی میکنند، پیر و سالخورده هستند. ابیانه زیبا، تنها است و مرگ تدریجی خود را نظاره میکند.
زندگی مردم بومی از راه کشاورزی، باغداری و دامداری میگذرد که با روش سنتی انجام میشود. زنان ابیانه نقش موثری در مشارکت با مردها در امور اقتصادی دارند. هفت رشته قنات این روستا برای آبیاری مزارع و باغها به کار میرود که محصولاتی همچون گندم، جو، سیبزمینی و انواع میوه نظیر سیب، آلو، گلابی، زردآلو، بادام و گردو دارند. قالیبافی نیز یکی دیگر از راههای امرار معاش در ابیانه محسوب میشود که در سالهای اخیر رواج یافته و منجر به برپایی حدود ۳۰ کارگاه قالیبافی شده است. با این حال گیوه بافی که روزگاری از مشاغل پردرآمد زنان روستا به حساب میآمد، امروزه تاحدی از رونق افتاده است.
ارتفاع روستای ابیانه از سطح دریا به ۲,۲۲۲ متر میرسد و از همین رو دارای آبوهوای سرد و معتدل است؛ ضمن اینکه یکی از بلندترین نقاط مسکونی در ایران به شمار میرود. کوهپایههایی در اطراف روستا وجود دارد که همچون سپری طبیعی از آن در برابر عوامل نامساعد محیطی محافظت میکنند. وجود چشمهسارها و رودخانهای کوچک منجر به گسترش بیشهزارها و مزارع شدهاند و با وجود شرایط اقلیمی کویری، این منطقه از هوای مساعد و خوبی برخوردار است و تابستانهای نسبتا گرم و زمستانهای سردی دارد.
برای مشاهده تورهای داخلی روی این لینک کلیک کنید.
برای راهنمایی بیشتر و خرید آنلاین یا حضوری در آژانس با کارشناسان ما در تماس باشید: 02166567643-02166567644
تور کاشان ، تور ابیانه ، تور ابیانه کاشان ، تور کاشان ابیانه ، تور روستای سرخ ابیانه ، تور یکروزه کاشان ، تور یکروزه ابیانه ، تور ابیانه ارزان ، تور ابیانه شاد ، تور ابیانه گروهی ، سفر شاد کاشان ، سفر شاد ابیانه ، گشت آتشکده ابیانه ، راهنمای ابیانه کاشان ، هینزا ابیانه ، تور کاشان گلابگیری ، گلابگیری ابیانه کاشان ، تورارزان ابیانه ، تورشاد ابیانه ، تورابیانه شاد ، تورابیانه ارزان ، تورکاشان ، تورکاشان شاد ، تورکاشان ارزان ، تورارزان کاشان ، تورطبیعتگردی ، تورارزان طبیعتگردی ، تورشاد طبیعتگردی ، تورطبیعتگردی شاد ، تورطبیعتگردی ارزان ، تورابیانه ، تور گروهی ، تور روستای سرخ ابیانه ، ابیانه گردی ، تور ابیانه ارزان ، تور ابیانه شاد ، تور ویونا ، تور ارزان شاد ، تور طبیعتگردی