اطلاعات تور
اطلاعات مسافران
پرداخت
- قیمت برای هر نفر: 9,397,500تومان
تور قشم هتل 3 ستاره خلیج فارس
تور زمینی و هوایی قشم هتل 3 ستاره خلیج فارس khalij farsتور ارزان هتل قشم ، تور ارزان قشم ، تور هوایی قشم ، هرمز و هنگامتور زمینی قشم ، بهترین قیمت تور قشم ، تور قشم شاد1403
مبدا و مقصد
شرایط استفاده
بدون محدودیت در خرید (( هماهنگی قبل و بعد از خرید الزامیست ))
تورها چارتر و غیر قابل کنسلی می باشد و در صورت انصراف مسافر هیچ مبلغی استرداد نمی گردد.
به همراه داشتن مدارک شناسایی معتبر الزامی است.
قبل و بعد از خرید هماهنگ فرمائید در صورت عدم هماهنگی هیچگونه مسئولیتی بر عهده سایت و مجری نمی باشد.
فقط با هماهنگی قبلی از طریق شماره 66567643-66567644
توجه فرمایید : حتما پس از ثبت نام مشخصات کامل مسافرین شامل:
اسم و فامیل،کد ملی،تاریخ تولد کامل ،نام تور و تاریخ انتخاب شده خود را به شمارهای تلگرام و واتساپ 09054480389-09054480390 ارسال نموده تا ثبت نام کامل و تایید
شود درغیر اینصورت هیچگونه مسئولیتی بر عهده آژانس نمیباشد.
ضمنا اطلاع رسانی و برنامه سفر از طریق همان شماره چند ساعت قبل از حرکت
برای ثبت نام کننده ارسال میگردد.
ویژگیها
تور زمینی و هوایی قشم
هتل 3 ستاره خلیج فارس khalij fars قشم
قیمت جهت 3 شب اتاق دوتخته با صبحانه در ایام عادی میباشد.
جهت دریافت نرخ دقیق پکیج تور تماس با آژانس و اعلام تاریخ و نفرات الزامیست.
خدمات هتل
رستوران
خدمات خشکشویی
سالن بیلیارد
خدمات اينترنت بیسیم
مبلمان راحتی
سرویس روزانه اتاق
حمام
سرویس بهداشتی فرنگی
سیستم تهویه هوا
خرید و رزرو مسافر از سایت به منزله مطالعه شرایط و قبول آنها میباشد.
زمان حرکت هر روز هفته
توضیحات
تور قشم با آژانس سفرهای دور و نزدیک
جزیره قشم که به جزیره عجایب هفتگانه معروف می باشد، سالانه گردشگران زیادی را پذیرا می باشد که برای بازدید از جاذبه های آن به این منطقه سفر می کنند. به دلیل تعداد بی شمار گردشگرانی که هرساله به جزیره قشم سفر می کنند، هتل های زیادی در این جزیره احداث گشته است که در این بین می توان به هتل خلیج فارس قشم اشاره کرد.
در دوره احمدشاه قاجار، جزیره قشم دارای هزار و سیصد خانوار بود و سی قریه داشت، جمعیت شهر قشم چهار هزار نفر و جمعیت مناطق دیگر آن شش هزار نفر بوده است. تجارت جزیره قشم با هند بود و کالاهایی نظیر گندم ، ریسمان ، پارچه ، برنج ، چایی ، آرد ، برنج ، شکر و قند وارد جزیره می شد. صادراتی از این بندر صورت نمی گرفت و فقط ماهی به جزیره هنگام فرستاده می شد. دریانوردان آن جا دویست عدد کشتی بادبانی داشتند. وصول کنندگان مالیات ضابطان محلی بودند و چهار هزار تومان سالانه مالیات به دولت ایران پرداخته می شد.این بندر تفنگچی حکومتی نداشت. کارگاه های چادر بافی در آن جا زیاد بود عایدات گمرگ آن جا سیصد تا هفتصد تومان و سالیانه سی هزار تومان بود. علت این تفاوت هم به واسطه تابستان بود که تمام اهالی از قشم به میناب می رفتند و کسی در قشم نمی ماند. گمرک آن جا نیز اجاره بود در ابتدای سده بیستم و در سال ۱۹۱۶ م گمرکات جزیره قشم اعم از گمرک ، قشم ، گمرک باسعیدو و گمرک لافت ، تحت نظر استاندار خلیج فارس در بوشهر بودند در دوره پهلوی اول مردم جزیره قشم به علت رکود معاملات مروارید ، بی آبی ، بیکاری ، دوری از سواحل اصلی ، عدم توجه دولت های وقت ، فشار بی رویه ماموران به ساکنان متعصب در کشف حجاب ، سربازگیری ، تاسیس گمرک و عوارض گمرکی ، انحصار تجارت خارجی و جلوگیری از حمل قاچاق ، حدوث زلزله های متعدد قوی به کشورهای عمان ، پاکستان ، زنگبار ، هندوستان و شیخ نشین های خلیج فارس مهاجرت کردند. با وجود این جزیره قشم در این دوره دارای آبادی های متعدد بوده و جمعیت آن در حدود ۱۲۰۰۰ نفر بود و شغل مردم آن جا در کنار داشتن اندکی کشاورزی ، ماهی گیری و صید مروارید بود و با کرانه های عمان و بندرعباس روابط تنگاتنگ داشتند. رفت آمد مردم نیز از این جزیره به سایر نقاط با کشتی های بادی بود. معادن نمک و نفت آن نیز شناخته شده بود. در این دوره کلیه حکام عرب و بنی معین از جزیره قشم کنار گذارده شدند و به جای ایشان حکامی از جانب مرکز انتخاب و منصوب گشتند. چون جزیره قشم آن زمان تابع بوشهر بود و حتی به شکایات مردم قشم نیز حکام بوشهر رسیدگی می کردند و از طرف دولت به تنگسیری ها ماموریت داده شده بود تا به قشم بیایند و اداره امور را عهده دار گردند. در سال ۱۳۰۴ نخستین بخشدار رسمی دولت به نام آقای آشغانی از تهران وارد قشم شد در دوره پهلوی دوم جزیره قشم از بخش های شهرستان بندرعباس بود و پنج جزیره هنگام ، لارک ، هرمز ، تنب بزرگ و تنب کوچک زیر نظر بخش قشم بودند و روستاهای مهم آن شامل باسعیدو ، صلخ و درگهان می شد. شغل ساکنین آن نیز ماهیگیری ، کشاورزی و دریانوردی بود این جزیره در حدود چهل روستا و دهستان داشت و جمعیت آن حدود هیجده هزار نفر بود و چون هوای جزیره هرمز بسیار گرم بود، مردم متمکن آن در ایام تابستان به شهر میناب می رفتند و کارگران جزیره در فصل زمستان در معادن خاک سرخ این جزیره مشغول به کار بودند و محصول خرمای آن جا نیز در نوع خود بی نظیر بود و خوراک بیشتر مردم جزیره را تشکیل می داد.
اگر قصد مسافرت به این شهر زیبا را دارید با سفرهای دورونزدیک همراه ما باشید تا دیدنیهای این شهر را به شما معرفی نماییم.
آثار تاریخی و باستانی جزیره قشم:
در جزیره قشم آثار تاریخی و باستانی متعددی وجود دارد. که مهمترین آن ها عبارتند از قلعه قشم ؛ آثار بندرلافت ؛ آثار باسعیدو ؛ آثار سدهای آب رسانی و منابع ذخیره آب در جزیره ؛ قبرستان آبادی رمکان و خرابه های تورانشاهی ؛ بقعه و مسجد برخ در آبادی کوشه قشم ، آثار قریه توریان ، زیارتگاه بی بی مریم و الواح مقابر اسلامی در آبادی جی جیان جزیره قشم که به برخی از آن ها پرداخته می شود:
۱-مسجد برخ جزیره قشم : ساختمان اولیه این مسجد ، احتمالا در سال های اولیه اسامی ، در خلال فتح جزایر و بنادر ایران در روستای کوشه قشم ساخته شده است. این مسجد در سال ۲۴۴ ق یک بار تعمیر شده و در سال ۷۳۶ ق بر اثر زلزله تخریب گردیده است و پس از چندی در سال ۷۳۷ ق توسط سلطان فتح الله نواده سلطان محمود که احتمالا یکی از پادشاهان هرمز و یا امرای لارستان بود، تجدید بنا شده است. محراب مسجد در قسمت شمالی واقع شده است. در این مسجد لوحی از چوب وجود داشته است که تاریخ بنا و تعمیر مسجد روی آن قید شده بود. این لوح به تهران منتقل شده و در یکی از موزه ها نگهداری می شود
۲- قلعه پرتغالی قشم : از آثار دوره پرتغالی ها است. بنای قلعه از سنگ مرجانی دریائی و ملاط گچ و ساروج ساخته شده و دارای چهار برج و در کنار دریا و اکنون در کنار آبادی قشم قرار دارد. در درون قلعه آثار یک آب انبار بزرگ و یک قسمت اتاق ها و دیوان خانه و یک زیر زمین در جنوب شرقی قلعه هویدا است.
۳-مسجدجامع قشم(مسجد بی بی): بزرگ ترین و قدیمی ترین مسجد شهر قشم ، مسجد جامع آن است که در سال ۱۲۰۲ ق ساخته شده است. طرح شبستان مسجد مستطیلی شکل است و در وسط آن، در دو ردیف، شانزده ستون تعبیه شده است. این مسجد که در محله سنی و در کنار قلعه سنگی قرار دارد توسط بی بی صوغیه همسر شیخ عبدالله، حاکم وقت جزیره ساخته شده است
۴-چاه های طلا یا تلا: از دیگر آثار گذشته وجود حلقه چاه های معروف به طلا است که بنا به گفته آن هایی که اخبار از گذشتگان به آن ها رسیده عنوان می کردند، این چاه ها در اوج عمران و آبادی لافت حفر شده است و به عدد تعداد ایام سال کبیسه ۳۶۶ حلقه بوده است که به تدریج خراب و پرگل و لای شده است.
۵- بقعه شیخ برخ الاسود: این بقعه در روستای کوشه قشم و در جوار مسجد قدیمی روستا واقع شده است. بر اساس کتیبه موجود در این مسجد، این بنا در حدود سال ۲۴۴ ق ساخته شده است و در سال ۷۳۷ ق بعد از تخریب آن به وسیله زلزله، به دستور یکی از شاهزادگان جزیره هرموز یا لارستان مرمت شده است.
۶- قبرستان انگلیسی: این قبرستان در باسعیدوی جزیره قشم قرار دارد و یاد آور حضور پرتغالی ها در جزیره قشم می باشد.
۷- برکه بی بی: این برکه نخستین برکه آب شهر قشم در سال ۱۲۰۲ ق به وسیله زن خیرخواه و نیکوکاری به نام صوغیه همسر شیخ عبدالله حاکم قشم ساخته شده است. با این که سقف آن را بارها تجدید بنا کرده اند، معهذا هنوز این برکه بعد از دویست سال عمر به نام برکه بی بی پابرجاست و مورد استفاده مردم قرار دارد.
۸- قلعه لافت: این قلعه در بخشی از لافت کهنه به نام کوه شهر، در جنوب آبادی و در غرب برکه به نام طلا قرار دارد. قلعه یک بارو، چهار برج و یک دروازه داشته است. این قلعه نیز کم و بیش شبیه سبک معماری قلعه قشم است و آن را با سنگ و ملاط و ساروج ساخته اند. این قلعه در محل به نام قلعه نادرشاهی شهرت دارد. لیکن تاریخ بنای آن قدیم تر از دوره افشاریه و به دوره صفویه می رسد.
۹- آثار خربس: روستای خربز، هوربز یا خربس از مناطق باستانی جزیره قشم است که در اطراف و بلندی های آن آثار قدیمی فراوانی وجود دارد که در طول زمان عمده آن ها از بین رفته است. در کنار شهر بزرگ خربز یعنی جنوب غربی جزیره قشم و در حد فاصل بین شهر و نیایشگاه مهر ، یک مخزن آب وجود داد که عنوان می کنند مربوط به دوره ساسانیان است. این برکه مدت ها به حالت مخروبه بود، که اخیر بازسازی شده است.
آثار شهر قدیمی خربس نیز مربوط به دوران ساسانی است و در حفاری های انجام شده بر روی سفال ها و دیگر وسایل باقیمانده در جزیره قشم مشخص گردیده است که طول تقریبی این شهر هفت کیلومتر و دارای آب شیرین بوده است همچنین غارهای خربس که به صورت تالاری در صخره ها می باشد، از دیگر آثار این شهر تاریخی است.
هتل خلیج فارس قشم
هتل خلیج فارس قشم از جمله هتل های 3 ستاره جزیره قشم می باشد که در 1390 افتتاح و جهت بهبود و ارتقاء کیفی نیز در سال 1395 بازسازی شده است. این مجموعه دارای 123 باب اتاق و سوئیت اقامتی با امکانات رفاهی مناسب می باشد. هتل خلیج فارس بزرگ ترین هتل جزیره است که میهمانان زیادی را در خود جای می دهد و با چشم اندازی منحصر به فرد از ساحل زیبای بندر عباس و با فاصله چند قدمی تا ساحل می توانید اقامتی آرام و دلنشین را همراه با پرسنلی مجرب و آموزش دیده که آماده خدمت رسانی به مهمانان تور قشم هستند را تجربه کنید.
امکانات هتل خلیج فارس قشم
از جمله امکانات هتل خلیج فارس قشم می توان به سالن کنفرانس ، خشکشویی ، اینترنت ، لابی ، پارکینگ ، نمازخانه و سیستم اعلام حریق اشاره کرد. امکانات اتاق های این هتل نیز عبارت اند از: تلویزیون صفحه تخت ، حمام اختصاصی با دوش مخصوص ، تخت های استاندارد ، ظرفشویی ، سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی ، یخچال ، سیستم تهویه مطلوب ، مبلمان می باشد.
رستوران هتل خلیج فارس قشم
هتل خلیج فارس قشم مجهز به امکانات و تجهیزات خاصی می باشد که از جمله این امکانات خاص می توان به رستوران ساحلی هتل اشاره کرد که در کنار ساحل قرار گرفته و گردشگران تور قشم را به خوردن غذایی خوش طعم در مکانی بی نظیر دعوت می کند. علاوه بر این رستوران ساحلی، این هتل دارای یک کافی شاپ و رستوران مخصوص می باشد که با منظره ای از آب های نیلگون خلیج فارس بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
فاصله هتل خلیج فارس تا مکان های مهم قشم
• غار خوربس 14.8 کیلومتر
• دره ستارگان 23.8 کیلومتر
• جنگلهای حرا 53.8 کیلومتر
• پارک زیتون 1.5 کیلومتر
• روستای لافت 51.6 کیلومتر
• جزایر ناز 28 کیلومتر
• بازار سنتی قدیم قشم ۸ کیلومتر
• جزیره هنگام 60.8 کیلومتر
• جزیره هرمز 61.2 کیلومتر
• فرودگاه بین المللی قشم 49.5 کیلومتر
برای مشاهده تورهای داخلی روی این لینک کلیک کنید.
نحوه خرید تور قشم
برای راهنمایی بیشتر و خرید آنلاین یا حضوری در آژانس سفرهای دور و نزدیک با کارشناسان ما در تماس باشید: 02166567643-02166567644
تورقشم ، تور قشم ، تور هوایی قشم ، تور زمینی قشم ، تور هرمز ، تور هنگام ، تور قشم هرمز هنگام ، تور قشم ارزان ، تور قشم لحظه آخری ، تور شاد قشم ، هتل خلیج فارس قشم ، رزرو هتل khalij fars قشم ، تور هتل خلیج فارس قشم ، هتل khalij fars قشم ، تور قشم گروهی ، رزرو هتل قشم ، رزرو پرواز قشم ، پرواز قشم ارزان ، تور قشم لحظه آخری ، تخفیف تور قشم