تور سه شب و چهار روز ارمنستان هتل 4 ستاره آنی پلازا ANI PLAZA :

تور سه شب و چهار روز ارمنستان هتل 4 ستاره آنی پلازا ANI PLAZA تور ارزان هتل 4 ستاره ارمنستان ، تور ارزان ایروان ، تور زمینی ارمنستان پرواز ارزان ارمنستان ، پرواز چارتری ارمنستان

پرداخت شما (تومان) :
15,589,500 تومان
5 %
تخفیف
16,410,000 تومان 820,500 تومان
ارزش واقعی سود شما
زمان باقی مانده
    پیشنهاد ویژه
    ارمنستان

    شرایط استفاده

    تورها چارتر و غیر قابل کنسلی می باشد و در صورت انصراف مسافر هیچ مبلغی استرداد نمی گردد.

    به همراه داشتن مدارک شناسایی معتبر الزامی است.

    قبل و بعد از خرید هماهنگ فرمائید در صورت عدم هماهنگی هیچگونه مسئولیتی بر عهده سایت و مجری نمی باشد.

     فقط با هماهنگی قبلی از طریق شماره 66567643-66567644

    توجه فرمایید : حتما پس از ثبت نام مشخصات کامل مسافرین شامل:

    اسم و فامیل،کد ملی،تاریخ تولد کامل ،نام تور و تاریخ انتخاب شده خود را به شمارهای

    تلگرام و واتساپ 09054480389-09054480390 ارسال نموده تا ثبت نام کامل و تایید

    شود درغیر اینصورت هیچگونه مسئولیتی بر عهده آژانس نمیباشد.

    ضمنا اطلاع رسانی و برنامه سفر از طریق همان شماره چند ساعت قبل از حرکت

    برای ثبت نام کننده ارسال میگردد.

    ویژگی‌ها

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل 4 ستاره آنی پلازا  ANI PLAZA

    قیمت جهت هرنفر در اتاق دوتخته با صبحانه میباشد.

    جهت استعلام قیمت تور کامل زمینی یا هوایی با آژانس تماس گرفته شود.

    خدمات تور کامل:

    گشت هزار پله (کاسکاد) مجسمه مادر ، هراپاراک و ... گشتهای آپشنال دریاچه سوان و تله کابین و ...

    لیدر فارسی زبان 

    سیم کارت به ازای هر اتاق

    بیمه مسافرتی 

    یک گشت شهری رایگان به همراه ناهار 

    اتوبوس وی ای پی 

    هتل با صبحانه و رعایت پروتکل های بهداشتی

    زمان حرکت هر روز هفته

    در صورت درخواست تور هوایی مبلغ پرواز اضافه میگردد.

    اتاق سینگل افزایش نرخ دارد.

    مدارک لازم جهت ثبت نام در تور ارمنستان

    پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

    عوارض خروج از کشور بر عهده مسافر

    هر خرید قابل استفاده برای یک نفر

    بدون محدودیت در خرید (( هماهنگی قبل و بعد از خرید الزامیست))

    توضیحات

     تور ارمنستان با آژانس سفرهای دور و نزدیک

    موقعیت جغرافیایی

    ارمنستان نام کشوری است در سرزمین قفقاز جنوبی که از شمال با دریای خزر ، از شرق با گرجستان و جمهوری آذربایجان و از جنوب غربی با ایران و ترکیه هم مرز است. با توجه به اینکه ارمنستان در گذشته جزو قلمرو ایران به شمار می رفته امروزه نیز بیشترین مرز مشترک با ایران را داراست. این کشور با مساحت 29800 کیلومتر مربعی در فاصله ای نه چندان دور از سواحل جنوب شرقی دریای سیاه آرمیده است. خاک این سرزمین از لحاظ کشاورزی ضعیف بوده و ورود آلودگی های شیمیایی به آن نگرانی مسئولین را در بر دارد  از همین رو دولت ارمنستان در پی تلاش و تکاپو برای حل این مشکل می باشد و در راستای دستیابی به این هدف اقدام به ساخت وزارتخانه ای به نام پاسداشت طبیعت نموده. این وزارتخانه با تعیین مالیات هایی گزاف بر کسب و کارهای آلوده کننده خاک ، هزینه های لازم را برای نگهداری از خاک حاصل می نماید. ارتفاع میانگین ارمنستان 1800 متر از سطح دریا گزارش شده و تنها 10 درصد از مساحت این کشور ارتفاعی کمتر از 1000 متری را دارند. از بلندترین قله های آن می توان به آراگاتس اشاره کرد ، این قله های مرتفع با ارتفاع 4090 متری در شمال غربی آذربایجان قرار گرفته است. از مهم ترین رودهای ارمنستان می توان به رود آخوریان با طول 205 کیلومتری که در مرزهای ارمنستان با ترکیه جریان دارد ، رود هرازدان با طول 146 کیلومتر که از شهر ایروان می گذرد، رود ارس با طول 158 کیلومتری و رود آرپا با طول 126 کیلومتری که به دریاچه سوان متصل می شود، اشاره کرد. با توجه به کوهستانی بودن ارمنستان رودهای این کشور اکثرا کوتاه و به دلیل وجود آبشارها دارای سرعت جریان بالایی هستند. از این رو از جریان آنها تنها برای تامین انرژی الکتریسته و آب مصرفی استفاده می شود و کاربردی در زمینه کشتیرانی ندارند. می توان از سوان به عنوان مهم ترین دریاچه ارمنستان نام برد، دریاچه ای که در ارتفاع 1924 متری از سطح دریا و در شرق ارمنستان قرار گرفته و یکی از مرتفع ترین دریاچه های بزرگ آب شیرین در جهان به شمار می رود. به طور کلی این سرزمین دارای منابع بسیار غنی از مواد معدنی و سنگ های قیمتی است و با وجود کوهستانی بودنش دارای سطحی مسطح با رودهایی پر سرعت و جنگل هایی مملو از درختان مختلف می باشد. پایتخت کنونی ارمنستان شهر ایروان می باشد.

    درباره هتل Ani Plaza Hotel Yerevan

    هتل آنی پلازا ایروان یکی از هتل های ۴ ستاره شهر است که اگر از شهروندان آدرس یک هتل خوب و ایده‌آل را در شهر ایروان بخواهید، شما را به سمت آن هدایت خواهند کرد.
    امکانات رفاهی هتل

    اقامتگاه فوق‌العاده زیبا و جذاب Ani Plaza Hotel Yerevan که با اتاق‌هایی مجهز به تهویه مطبوع، اینترنت بی‌سیم رایگان ، حمام اختصاصی و تلویزیون ماهواره‌ای ، لحظات آرامش‌بخشی برای خریداران بلیط هواپیما ایروان رقم می‌زند.
    جالب است بدانید که هر یک از اتاق‌های هتل آنی پلازا با رنگ‌های گرم و فرش‌های بسیار زیبایی تزئین شده‌اند. ضمن اینکه در برخی از آنها می‌توان به تماشای نماهایی از شهر ایروان و کوه آرارات ایستاد. برای رفاه بیشتر مسافران هتل امکاناتی چون آسانسور ، معازه خرید لوازم آرایشی و بهداشتی ، صندوق امانات ، صرافی ، شاتل فرودگاهی ، خودپرداز ، خشکشویی و اتوکشی فراهم کرده است.
    هتل آنی پلازا ایروان از مزایای یک باشگاه ورزشی خوب ، استخر سرپوشیده ، ماساژ ، باشگاه ورزشی ، سونا و سولاریوم نیز برای خدمت‌گذاری هر چه بهتر بهره می‌برد. بنابراین مهمانان این هتل ، لحظات بسیار شاد و مفرحی را سپری می‌کنند. در مورد هتل آنی پلازا بد نیست بدانید که سرو صبحانه به صورت روزانه در آن انجام می‌پذیرد. ضمنا بخش بسیار جذاب اقامت در آن هم به خوردن غذاهای فوق‌العاده لذت‌‌بخش ارمنی در رستوران بسیار شیک هتل مربوط می‌شود.
    موقعیت مکانی هتل

    قرار گرفتن هتل آنی پلازا در نزدیکی میدان جمهوری ، گالری ملی و کاسکاد هزار پله ارمنستان دیگر شاخصه مثبت آن است که سبب دسترسی راحت خریداران بلیط هواپیما ایروان به این نقاط جذاب می‌شود. ضمنا، هتل Ani Plaza Hotel Yerevan با سالن تئاتر اپرا و باله ارمنستان در ایروان هم اختلاف مکانی چندانی ندارد. نزدیکی هتل Ani Plaza Hotel به ایستگاه مترو Yeritasardakan امکان دسترسی سریع به تمام نقاط شهری و بازدید از جاذبه‌های گردشگری بسیاری را امکان پذیر می‌کند.
    اماکن دیدنی نزدیک به هتل آنی پلازا ایروان

    فاصله هتل تا موزه تاریخ ارمنستان: ۷۰۰ متر
    فاصله هتل تا میدان جمهوری: ۹۰۰ متر
    فاصله هتل تا موزه ماتناداران: ۱ کیلومتر
    فاصله هتل تا پارک عشاق: ۱.۳ کیلومتر
    فاصله هتل تا مسجد کبود: ۱.۳ کیلومتر
    جمعیت و دین

    می توان از آئین مسیحی ارمنی به عنوان دین اکثر مردم ارمنستان نام برد ، معتقدان به این دین پیرو کلیساهای اچمیادزین می باشند. در این کشور همچنین جوامعی کوچک از پیروان مذهب مسیحی ارتودوکس ، اسلام ، یهودی و دیگر اقلیت های مذهبی به چشم می خورد. عمده جمعیت آذربایجانی و کرد ساکن ارمنستان پیرو دین اسلامند ، هرچند که بعد از اتمام جنگ ناگورنو قره باغ با جمعیت عظیمی از مسلمانان مبارزه شد و تنها مسلمان ایروان که اقوام کرد، ایرانی و کشورهای خاورمیانه را در برمی گرفتند، نجات یافتند. به طور کلی قانون اساسی ارمنستان حق آزادی انتخاب مذهب یا کفر را به خود فرد تخصیص داده است به بیانی دیگر در این کشور آزادی مذهبی وجود دارد. بالاترین اقلیت مذهبی در ارمنستان را یزدیها ، آئینی آمیخته از اسلام و مسیحیت تشکیل می دهند.

    با توجه به آخرین آمار سرشماری های انجام شده جمعیت کل ارمنستان در سال 2017 سه میلیون نفر برآورد شده است. با نگاهی به گذشته جمعیت این کشور در سال 1960 بیش از 1.9 میلیون گزارش شده است. جمعیت ارمنستان تقریبا 0.04 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد. به بیانی دیگر از هر 2250 نفر در دنیا یک نفر از آنها در ارمنستان زندگی می کنند.


    زبان

    مردم کشور ارمنستان به زبان ارمنی صحبت می کنند. می توان از این زبان به عنوان یکی از زبان های هندواروپایی نام برد که در منطقه قفقاز علی الخصوص کشورهای ارمنستان ، آرتسخان و دیگر کشورهایی که جمعیت ارامنه را در بر می گیرند، کاربرد دارد. گرچه مردم این سرزمین به زبان ارمنی سخن می گفتند اما تا پایان قرن چهارم خط نوشتاری آنها سریانی یا یونانی بود و اغلب تاریخ و ادبیات این کشور نیز به همین خط نوشته می شد. تا اینکه در سال 405 میلادی یک روحانی ارمنی به نام مسروب ماشتوتس سیستم نوشتاری ارمنی را اختراع نمود و برای اولین بار حروف الفبای آن را معرفی کرد. شاید جالب باشد که بدانید زبان ها نیز دارای خانواده می باشند، دانشمندان با کشف این پدید موفق به دریافت همجنسی زبان های گوناگون ، رابطه و جایگاه آنها نسبت به یکدیگر شدند. به عنوان مثال زبان های یونانی ، آلبانی ، ایرانی ، ارمنی و آلبانیایی همگی از یک ریشه و خانواده هستند. زبان ارمنی نظر بسیاری از زبان شناسان را برای ریشه یابی به خود جلب کرده بود تا اینکه بعد از انجام تحقیقات گسترده مشخص شد این زبان شاخه ای مستقل از زبان هندواروپایی است. به طور کلی زبان ارمنستان دارای تاریخچه ادبی بسیار طولانی می باشد که می توان از نسخه ترجمه شده کتاب مقدس در قرن پنجم میلادی به عنوان قدیمی ترین و ماندگارترین متن آن نام برد. واژگان این زبان از لحاظ تاریخی از زبان ایرانیان به ویژه اشکانیان ، کمی زبان یونانی ، فارسی و سریانی الهام گرفته شده است.

     اگر قصد مسافرت به این شهر زیبا را دارید با سفرهای دورونزدیک همراه ما باشید تا دیدنی‌های این شهر را به شما معرفی نماییم.  



    واحد پول

    واحد پول ارمنستان درام می باشد که در بازارهای جهانی با نماد (AMD) گزارش می شود. در واقع هر درام به 100 لوما تقسیم می گردد که با افت ارزش درام، لوما به طور کلی از چرخه پولی این کشور خارج شد. درام در زبان انگلیسی به معنای پول ترجمه شده است. در واقع درام از واژه عربی درهم و درهم از واژه یونانی دراخما مشتق شده است. در واقع برای اولین بار درام در طی سال های 1199 تا 1375 در غالب سکه هایی نقره ای صادر گردید. امروزه در کشور ارمنستان سکه های 10 ، 20 ، 50 و 100 درامی و اسکناس های 1000، 5000، 10000، 20000، 50000 و 100000 درامی یافت می شود.




    تاریخچه باستانی

    می توان از ارمنستان به عنوان خاستگاه یکی از قدیمی ترین اقوام جهان نام برد، اقوامی که از یکی شدن اقوام های متفاوت به وجود آمده اند. زیستگاه اولیه ارمنیان ، فلات ارمنستان بوده است. آنها خود را «های» و کشورشان را «هایک یا هایستان» می نامند. با توجه به کتیبه های یافته شده از کاوش های باستان شناسی در دولت هیتی ها ، کشور هایستان ارمنستان از هزاره دوم قبل از میلاد در منابع هیتی ها راه پیدا کرده است. اطلاعات به دست آمده از کتیبه های میخی آشوری که از هزاره اول قبل از میلاد یافت شده، قدرت پادشاهی اورارتو یا آرارات بر ارتفاعات ارمنستان را اثبات می کند. حکومتی بسیار با تمدن که از خود یک میراث فرهنگی بسیار غنی به جا گذاشته اند. از مهم ترین بازمانده های پادشاهی آرارات می توان به دژ اربونی اشاره کرد. این دژ در سال 782 قبل از میلاد ساخته شد و امروز جایگاهش ایروان کنونی است. پس از انقراض پادشاهی آرارات سلسله اَروَندی یا یـِرواندونی‌ها (Ervanduni Dynasty) به قدرت رسید. اما این پادشاهی نیز در نهایت توسط هخامنشیان ایرانی محاصره گردید. در نتیجه حملات اسکندر به ارمنستان در قرن چهارم قبل از میلاد این سرزمین نیز جزوی از جهان یونان شد.

    در سال 189 قبل از میلاد حکومتی مستقل در ارمنستان شکل گرفت، این حکومت مستقل توسط سلسله آرتاشسی (Artashesian dynasty) حکمرانی می شد. ارمنستان در قرن یکم قبل از میلاد در زمان پادشاهی تیگران دوم به اوج قدرت خود رسید. در این دوران مساحت امپراطوری ارمنستان تا 316 هزار کیلومتر مربع افزایش یافت و قلمرو آنها از دریای خزر تا دریای مدیترانه کشیده شد. در آن زمان این پادشاهی به 15 استان تقسیم می شد و ارمنستان جزو سومین کشور بزرگ خاور نزدیک بعد از امپراطور روم و اشکانی ها به شمار می رفت. در دوران قدرت تیگران دوم فعالیت هایی بسیار مثمر ثمر در راستای پیشرفت کشور نظیر انجام ساخت و سازهای بزرگ در شهر و توسعه تجارت و هنر صورت گرفت. طبق گفته های استرابون، جغرافیدان و تاریخ شناس یونانی، در قرن یکم قبل از میلاد تمام مردمی که در فلات ارمنستان می زیستند به زبانی واحد سخن می گفتند. پایتخت ارمنستان در آن زمان آرتاشات بود که توسط نویسنده شهیر باستانی پلوتارک (پلوتارخوس‬‎) با کارتاژ مقایسه می شد. وی در دست نوشته هایش از آرتاشات به عنوان شهری خیره کننده و با شکوه واقع در جاده ابریشم و پل تجاری اتصال دهنده شرق و غرب یاد کرده است. عمر پادشاهی بزرگ ارمنستان تا 600 سال دوام داشت.

    در اولین قرن بعد از میلاد  مسیح جنگ های بی وقفه ای بین امپراطوری های روم و امپراطوری قدرتمند پارت ها (اشکانیان) به وقوع پیوست که البته میدان جنگ آنها ارمنستان بود. در نتیجه بروز این اتفاقات ارمنستان در قرن چهارم به دو بخش غربی و شرقی تقسیم شد. در حالیکه در سال 301 بعد از میلاد این کشور دین مسیحیت را به عنوان مذهب دولتی خود پذیرفت و به اولین جامعه مسیحیت در جهان تبدیل شد. بعد از گذشت یکصد سال بار دیگر رویدادی مهم در تاریخ این سرزمین رقم خورد و حروف الفبای ارمنی در سال 405 کشف گردید. گردآوری این حروف الفبا در توسعه فرهنگ و زبان ارمنی بسیار موثر بود. این اتفاق باعث شد ارمنی ها از گزند تهاجمات فرهنگی در طی چندین قرن حمله و تجاوز امپراطوری های قدرتمند در امان باشند.


    قرون وسطی

    در ابتدا باقی مانده های ارمنستان مابین ایران و بیزانیس (یونان سابق) تقسیم می شد. اما بعدها ارمنستان تحت حکومت امپراطوری عرب ها قرار گرفت. پس از شورش های متعددی که علیه حکومت و دولت های عربی اتفاق افتاد، خانواده باگراتونی ارمنی موفق به کسب درجه ای از خودمختاری در طول قرن هشتم شد. در سال 885 آشوت یکم با جلوس بر تخت سلطنت ارمنستان، سلسله پادشاهی جدیدی را بنیان گذاشت و دودمان باگراتونی بنا را نهاد که خلفای عرب و پادشاهان بیزانس آن را به رسمیت شناختند. دودمان باگراتونی در فاصله زمانی بین قرن دهم و یازدهم بیش ترین آوازه و قدرت را داشتند. در زمان تقسیمات جدید اراضی ارمنستان مابین ایران و بیزانیس و حمله ترک های سلجوقی به این سرزمین، قدرت خلفای عربی کاهش یافت. در راستای بروز این حوادث بار دیگر ارمنستان تسخیر گردید. در قرن سیزدهم این کشور مورد حمله تاتارهای مغولستان قرار گرفت و به طور کامل تخریب شد. در نتیجه این حملات خانوده های ثروتمند و نجیب ارمنستان به سواحل و کرانه های دریای مدیترانه گریختند و در قرن یازدهم یک دولت مستقل ارمنی به نام کیلیکیه را تشکیل دادند. در قرن دوازهم لِوون (Levon) از سلسله روبنی (Rubinian dynasty) بر تخت سلطنت پادشاهی کیلیکیه جلوس نمود، قدرت این پادشاهی تا قرن شانزدهم همچنان ادامه داشت. در این دوران مردم ارمنستان دارای فرصتی کافی برای توسعه فرهنگ و علم در محیطی نسبتا آرام را داشتند.


    تاریخ مدرن

    با ظهور قدرتی جدید در عرصه تاریخ به نام امپراطوری عثمانی ، امپراطوری بیزانس کاملا در هم شکست و کل قلمرو آنها اشغال گردید. در نتیجه بروز این اتفاقات تاریک ترین روزهای تاریخ ارمنی آغاز شد. از قرن پانزدهم تا هجدهم سرمین ارمنستان قلمرو جنگ های متعدد و مداوم مابین امپراطوری عثمانی و ایران بود. تا جاییکه این دو قدرت مستحکم در سال 1639 ارمنستان را بین خود تقسیم نمودند. در طی بروز این اتفاقات تنها مناطقی کوهستانی از این کشور نظیر سانیک (Sunik) و جمهوری قره باغ به صورت نیمه مستقل توسط حکمرانان ارمنی فرمانروایی می شدند. در سال 1828 در نتیجه جنگ بین ایران و روسیه ، قلعه ایروان و ارمنستان شرقی به روسیه پیوست. در حالیکه اوضاع در ارمنستان غربی بسار وخیم بود و در این بخش از این سرزمین که تحت سلطه ترک ها بود، تهدیدات نابودی فیزیکی و قتل عام مردم صورت می گرفت. سیاست های ترکی ضد ارمنی در دوران جنگ جهانی اول به اوج خود رسید و در فاصله بین سال های 1915 تا 1916 قتل عام مردم ارمنی در ترکیه صورت گرفت. بیش از 1.5 میلیون ارمنی کشته شدند و بسیاری از آنها تبعید گردیدند. در راستای بروز این حوادث اکثریت قریب به اتفاق سرزمین ارمنستان باستانی خالی از جمعیت بومی شد. در ماه مه سال 1918 در ارمنستان شرقی یک جمهوری مستقل ارمنی تشکیل شد اما عمرش دو سال و نیم بیشتر نبود. اولین جمهوری ارمنستان نتوانست در مقابل تهدیدات و حملات ارتش ترکیه و بلشویک روسیه دوام بیاورد. در سال 1920 ارمنستان به یک جمهوری سوسیالیستی ارمنستان شوروی تبدیل گردید. گرچه این کشور تمام ظلم های بی پایان استالین و دیکتاوری های بلشویک ها را در آن دوران تجربه نمود اما باز هم از انجام فعالیت هایی در راستای دستیابی به پیشرف های صنعتی و اجتماعی سرباز نمی زد و همچنان ادامه می داد.

    از سال 1941 تا 1945 ارمنی ها علیه فاشیسم در برابر دیگر ملت های شوروی به مبارزه پرداختند. بیش از 600 هزار ارمنی در جنگ جهانی دوم شرکت کردند و تقریبا 200 هزار نفر از آنها هیچ وقت از جبهه های جنگ بازنگشتند. ارامنه نه تنها در ارتش شوری جنگیدند بلکه به عنوان بخشی از نیروهای مسلح کشورهای متحد و ارتش های حزبی به میدان رفتند. آنها همچنین دارای تقسیمات لشگر ملی برای تشخیص رشادت هایشان بودند. هشتاد و نهمین لشگرشان به سمت برلین روانه شدند و نقشی اساسی را در نبرد برلین ایفا نمودند. سربازان ارمنی بعد از این نبرد جشن پیروزی خود را زیر دیوارهای رایشس تاگ برپا کردند. ارتش شوروی در حدود 60 ژنرال ارمنی داشت و 108 نفر از ارامنه موفق به کسب بالاترین پاداش اتحاد جماهیر شوروی، عنوان قهرمان اتحاد جماهیر شوروی برای شجاعت و رشادت شدند. بعد از اتمام جنگ زمینه های لازم برای توسعه و پیشرفت اقتصادی در شاخه هایی نظیر مهندسی نظامی، رادیو الکترونیک، صنعت ماشین و اتومبیل در ارمنستان فراهم شد. این کشور پتانسیل لازم در راستای پیشرفت صنایع شیمیایی و ماشین آلات، صنایع غذایی، متالورژی و تولید مصالح ساختمانی داشت و بخش قابل توجهی از تولیدات الکترونیکی نظامی اتحاد جماهیر شوروی در این کشور متمرکز بود.

    در سال 1988 رشته کوه های ناگورنو قره باغ و ارمنستان محل پیدایش اولین و قدرتمندترین جنبش دموکراتیک اتحاد جماهیر شوری سابق بودند. جنبش ناگورنو قره باغ نه تنها برای اتحاد جماهیر شوروی بلکه برای تمام جوامع وابسته به حکومت دیکتاتوری بی سابقه بود و نقشی بسیار مهم در اجرای اصلاحات دموکراتیک کشور داشت. جنبش پر قدرت ناگورنو قره باغ پیامدهایی بسیار مطلوبی در پی داشت و در نهایت منجر به احیا استقلال ارمنستان و اتحاد با رشته کوه های ناگورنو قره باغ شد. در بیست و یکم سپتامبر سال 1991 با برگزاری یک رفراندوم (همه پرسی) ارمنستان استقلال خود را اعلام نمود و در پایان همان سال به اتحادیه کشورهای مستقل هم سود راه یافت. ارمنستان از همان ابتدای استقلالش فعالیت های خود را در زمینه ایجاد و بهبود روابط دوستانه با تمام کشورها علی الخصوص همسایگانش آغاز نمود. در سال 1991 جمهوری مستقل ارمنستان توسط ایالت متحده آمریکا ، روسیه ، کانادا و دیگر کشورها تصدیق گردید و در سال 1992 عضو سازمان ملل متحد شد.


    تعطیلات رسمی

    در تقویم ارمنستان روزهای اول و دوم ژانویه به مناسب سال نو، روزهای سوم تا پنجم ژانویه به عنوان پیشا کریسمس، روز ششم ژانویه به مناسبت کریسمس، روز هفتم ژانویه به مناسبت بزرگداشت درگذشتگان پس از کریسمس ، بیست و هشتم ژانویه به مناسبت روز ارتش ، هشتم مارس به مناسبت روز زن ، بیست و چهارم آوریل به مناسبت روز یادآوری نسل کشی ، اول مه به مناسبت روز جهانی کارگر ، نهم مه به مناسبت روز پیروزی و صلح ، بیست و هشتم مه به مناسبت روز جمهوری ، پنجم ژوئن به مناسبت روز قانون اساسی و بیست و یکم سپتامبر به مناسبت روز استقلال ملی تعطیل می باشد.

    برای مشاهده تورهای داخلی روی این لینک کلیک کنید.

    نحوه خرید تور ارمنستان

    برای راهنمایی بیشتر و خرید آنلاین یا حضوری در آژانس با کارشناسان ما در تماس باشید: 02166567643-02166567644

    تور ارمنستان ، پرواز ارمنستان ، تور زمینی ارمنستان ، تور گروهی ارمنستان ، بلیط هواپیما ارمنستان ، وقت سفارت ارمنستان ، رزرو هتل ارمنستان ، تور هوایی ارمنستان ، تور هتل آنی پلازا ارمنستان ، هتل ANI PLAZA ارمنستان ، تور شاد ارمنستان ، قیمت تور ارمنستان ، پیکاپ ویزا ارمنستان ، توریکروزه ، توردوروزه ، تورسه روزه ، تور طبیعتگردی شاد ، تور طبیعتگردی ارزان ، تور شاد طبیعتگردی ، تور ارزان طبیعتگردی ، تور شاد ارمنستان ، تور ارمنستان شاد ، تور ارزان ارمنستان ، تور ارمنستان ارزان ،  تورشادارمنستان ، تورارمنستان شاد

    مشخصات فروشنده

    تهران
    آژانس سفرهای دور و نزدیک
    آژانس مسافرتی سفرهای دور و نزدیک دفتر شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری سفرهای دور و نزدیک تهران ، میدان انقلاب ، کارگر جنوبی ، خیابان مهدیزاده ، پلاک 9
    Dooronazdiktravel.com@gmail.com
    02166567643-66567644
    09054480389-09054480390

    جهت طرح سوال، گزارش تخلف، ارسال انتقادات و یا پیشنهادات ابتدا باید در سایت عضو و یا وارد شوید.

    تخفیف های مرتبط

    پیشنهاد ویژه

    تور 3 شب و 4روزه ارمنستان زمینی vip

    ارمنستان
    تخفیف 10 %
    9,342,000 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور ارمنستان |تور 3 شب و 4روزه ارمنستان زمینی vip

    توروگردشگری
    تخفیف 10 %
    9,342,000 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل سه ستاره IN CITY

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    11,998,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل 3 ستاره IBIS

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    14,649,000 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل سه ستاره REGINEH

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    11,998,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل سه ستاره ALBA

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    11,571,000 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل سه ستاره NICE

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    10,630,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل سه ستاره BELLA

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    11,143,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل سه ستاره primer

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    10,887,000 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان

    ارمنستان
    تخفیف 10 %
    9,342,000 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل 4 ستاره PRESIDENT

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    13,537,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل چهار ستاره ARARAT

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    13,366,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل 4 ستاره OPERA SUIT

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    15,589,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه زمینی ارمنستان هتل چهار ستاره NACHO

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    15,589,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه ارمنستان هتل 4 ستاره 53 MESSIER

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    16,444,500 تومان
    پیشنهاد ویژه

    تور 4 روزه ارمنستان هتل 4 ستاره HOLIDAY IN EXPRESS

    ارمنستان
    تخفیف 5 %
    16,444,500 تومان